Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Realitat virtual, realitat mixta i realitat augmentada i les seves repercussions Seminari: Conceptes i reptes digitals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Realitat virtual, realitat mixta i realitat augmentada i les seves repercussions

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Seminari: Conceptes i reptes digitals
.

A càrrec de Francis Casado, emprenedor en sèrie des de l'any 2012, quan va llençar la seva primera startup, Mobile Media Content SL, que encara segueix viva. Mobile Media Content SL comercialitza la plataforma 3D Digital Venue. Genera "bessons digitals" pels recintes esportius i culturals a prop de 20 països a tot el món i ho integra amb pasarel·les de vendes d'entrades, entre altres.

A més, compagina la seva passió pels negocis amb la docència a la Universitat Pompeu Fabra, on imparteix classes d'emprenedoria per a joves enginyers i dissenyadors d'aplicacions des de fa més de 15 anys.

De formació enginyer informàtic per l'Escola Superior Politècnica i amb un MBA per LaSalle i el Manhattan College, va néixer a Olot (Girona) i és fill adoptiu de Barcelona. Amb un peu als Estats Units i un altre a Europa, desenvolupa aliances comercials amb equips esportius i empreses tecnològiques relacionades amb les lligues d'esport professionals com la NBA o la MLS o la Premier League i recintes culturals com Broadway.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes