Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què passa a Colòmbia? Ho descobrirem a través de la sèrie "Matarife", escrita i produïda per Daniel Mendoza https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Què passa a Colòmbia?

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Ho descobrirem a través de la sèrie "Matarife", escrita i produïda per Daniel Mendoza
.

Des del 28 d'abril, Colòmbia surt al carrer en contra de la reforma fiscal del president Ivan Duque, l'anomenat "Paro Nacional". L'exèrcit intervé amb violència desmesurada, deixant darrera una cinquantena de mortes i un centenar de detingudes. Però, què passa realment a Colòmbia? Perquè una reforma fiscal enmig d'una tercera onada de la pandèmia? Perquè no s'aturen les protestes? Perquè no expliquen res els mitjans de comunicació? Com s'organitza la resistència colombiana i fa front a la violència militar?

Aquest dissabte, les mateixes colombianes ens ho explicaran a través de la sèrie documental Matarife, un genocida innombrable, escrita i produïda per Daniel Mendoza i César Andrade. 

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

logocrac01groc.png
logocrac01groc.png

Etiquetes