Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

WOMAN Projecció del documental de Medicus Mundi i debat posterior https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

WOMAN

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Projecció del documental de Medicus Mundi i debat posterior
.

Projecció de la pel·lícula WOMAN, un documental que parla sobre tota una nova generació de dones polièdriques, poderoses, apassionades i lluitadores que alcen la veu per a combatre la desigualtat de gènere des del hip-hop, el rap, la poesia, la justícia i els moviments socials a Moçambic.

Després del visionat del documental hi haurà un petit col·loqui amb les persones assistents sobre la violència de gènere i els diferents contextos en que s’origina.

Ho organitza: Medicus Mundi Mediterrània. Es tracta d'una associació fundada a Barcelona l’any 1963 per un grup de professionals de la sanitat, i a partir de la capital catalana es va anar estenent a d’altres punts de l’Estat espanyol. Els més de 50 anys d’existència li han proporcionat un arrelament notable a Catalunya, i el reconeixement a la feina feta pel dret a la salut amb guardons com la Creu de Sant Jordi (2003), el Premi Princep d’Astúries a la Concòrdia (2001) o ser declarada Entitat d’Utilitat Pública.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes