Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre "Santa Carolina" Cicle Feminisme Interseccional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Presentació del llibre "Santa Carolina"

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle Feminisme Interseccional
.

Santa Carolina, de Julieta Morales, és la història de Carol Múrcia, una dona trans hondurenya que es va veure obligada a fugir del seu país. Durant una sortida de treball sexual, una de les seves companyes va ser brutalment assassinada per un home en un clar atac d'odi. El transfemicidi de la seva amiga no va ser més que la punta del iceberg de la violència masclista: des de l'homofòbia de les organitzacions criminals hondurenyes passant per l'absència de l'Estat. Carol va haver d'escapar a Barcelona per no córrer la mateixa destinació que la seva companya, sol·licitant asil per persecució per identitat de gènere. A Catalunya, el seu rostre va empaperar els carrers al ser la cara visible del Pride 2018 mentre, entre bastidors, la transfòbia demostrava que no coneixia de fronteres.

Carol Múrcia, dona transsexual hondurenya de 30 anys amb estatus de refugiada. Activista transfeminista, anti-racista, anti-patriarcal i defensora dels drets LGBTI.