Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre "Paràboles Orientals", d'Asyl Ryskulova Ibraeva Presentacions de llibres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Presentació del llibre "Paràboles Orientals", d'Asyl Ryskulova Ibraeva

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Presentacions de llibres
.

L'autora Asyl Ryskulova Ibraeva farà la presentació del llibre "Paràboles Orientals", contes sobre la saviesa de l'Orient.

Abul Farash va descriure les paràboles com "històries que refresquen la ment i alleugen el dolor i la tristesa del cor. Que serveixin de consol als afligits, de bàlsam curatiu per als qui se'ls ha trencat el cor, de guia per als amants d'instrucció i de millors amics per als que saben allò que és divertit".

La presentació tindrà lloc al Jardinet.

Asyl Ryskulova Ibraeva (Talas, Kirguizistan 1983).
Mare, esposa, dona treballadora i amant de la poesia, els contes, les cultures i les tradicions. La seva passió pel món de les paraules i pels idiomes va començar des que era una nena, a les estepes del Kirguizistan. Parla sis idiomes i viu a Barcelona des de fa vint anys. És autora de llibre de poesia en kirguís Ak Kayik (El bot blanc) (Ed. Mega, Bishkek, 2022).
En els darrers anys compagina la seva vida personal i professional amb activitats socials com a professora voluntària de castellà al centre CRAC (Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals). És sòcia d'ACNUR i col·laboradora de Casa Àsia de Barcelona.