Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre "Espacio propio", d'Alba Luz Cicle Feminisme Interseccional | Programació primavera 2021 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Presentació del llibre "Espacio propio", d'Alba Luz

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle Feminisme Interseccional | Programació primavera 2021
.

Alba Luz presenta el seu primer poemari, Espacio propio, on comparteix poemes de 2008 a 2020 que l'han acompanyat en el seu procés personal d'expressió i reivindicació personal. Amb la seva obra, ens apropa als seus racons més foscos per fer palès una realitat que també és la de moltes, les que algun cop han sentit envaït el seu espai més íntim i només han trobat la manera de conèixer-se, compartir-se i dignificar-se a través de l'art.

Entre poemes i cançons, l'artista rubinenca ens convida a la reflexió i la cura col·lectiva, partint de la necessitat de tractar temes tabú com són encara l'avortament, la violència masclista o l'amor lliure, considerant l'art com a motor de canvi social i l'exposició dels processos personals com a mirall on veure projectades les vivències de moltes altres. Un espai (propi) compartit on regnen la intensitat i la sensibilitat, i també la convicció de que cada cop que una s'allibera, ho fem una mica més totes.