Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació de la pel·lícula documental “NIÑAS DE ARENA” Projecció i col·loqui del documental sobre el futur de la infància i la dona sahrauí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Presentació de la pel·lícula documental “NIÑAS DE ARENA”

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Projecció i col·loqui del documental sobre el futur de la infància i la dona sahrauí
.

En el marc del projecte de sensibilització amb el poble saharaui que proposa l'entitat RubíAcull, l'Associació creativa Visual Lives elabora una pel·lícula documental que reflexiona sobre el futur de la infància i la dona sahrauí a través de la Benda, una jove sahrauí que viu a la diàspora.

Des dels campaments de persones refugiades a Tinduf, coneixerem els somnis d’un poble que, des de 1975, lluita per tornar a casa.

Durant el col·loqui parlarem amb el director de la peça audiovisual (Raúl Guillamón), l'entrevistada principal de la pel·lícula (Benda Lehbib Louchaa), la coordinadora de Vacances en Pau (Júlia López) i la presidenta de SCAPS (Neus Bosch).

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes