Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pessebre Vivent de l'Escola Montserrat Representació d'un pessebre vivent a les instal·lacions de l'Escola Montserrat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Pessebre Vivent de l'Escola Montserrat

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Representació d'un pessebre vivent a les instal·lacions de l'Escola Montserrat
.

Aquest any, la màgia de Nadal arriba dissabte 16 de desembre a l’Escola Mare de Déu de Montserrat. Professorat, alumnes i famílies tornen a organitzar amb moltes ganes i il·lusió l’exitosa representació del Pessebre Vivent.

El dissabte 16 de desembre de 17 a 18.30 h podreu tornar a viure el primer Nadal a l’Escola Montserrat. Aules, passadissos, patis, gimnàs… tot ens traslladarà a Betlem fa més de dos mil anys i recorrerem junts el camí fins a l’establia. Trobareu pastorets, ovelletes, gent de l’època, el palau d’Herodes, el portal i moltes més sorpreses representades pels infants.

La primera edició, coincidint amb el centenari del centre educatiu, va comptar amb la participació de més de 150 alumnes d’entre P3 i 4t d’ESO. La representació va ser visitada per més de 600 persones de la ciutat que van poder viure aquest emblemàtic esdeveniment.

No us podeu perdre aquesta oportunitat per gaudir en família d’una de les tradicions nadalenques més estimada. Vine a viure el Nadal amb nosaltres! T’esperem a l’escola amb les portes ben obertes!

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes