Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Parlem de vagines Coneix la nostra especialista en sòl pelvià i descobreix el seu enfocament únic per millorar la salut íntima https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Parlem de vagines

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Coneix la nostra especialista en sòl pelvià i descobreix el seu enfocament únic per millorar la salut íntima
.

Durant aquesta sessió es parlarà sobre la importància de la salut del sòl pelvià i s’oferiran perspectives valuoses sobre el contingut del llibre "Parlem de vagines". També es tractarà de manera detallada sobre els temes clau del llibre, desmitificant conceptes, promovent l'educació i fomentant un diàleg obert sobre la sexualitat femenina.

Les persones assistents tindran l'oportunitat de fer preguntes, compartir experiències i participar a una conversa inclusiva sobre la salut íntima.

A la part final de la sessió es proporcionaran exercicis pràctics i consells per a la cura del sòl pelvià, oferint eines pràctiques per a la millora de la salut íntima.

Aquesta xerrada és una invitació a trencar tabús, enfortir el coneixement sobre l'anatomia femenina i promoure la importància de tenir cura del sòl pèlvic a la vida de les dones. Uneix-te a nosaltres per a una tarda informativa i empoderadora.

T'esperem a la biblioteca per explorar juntes el fascinant món de la salut íntima femenina!

A càrrec de Laura Delgado, fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià. 

Etiquetes