Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Parlant de la Terra: Virus emergents i canvi global. Invertebrats a Rubí Dia de la Terra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Parlant de la Terra: Virus emergents i canvi global. Invertebrats a Rubí

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Dia de la Terra
.

La doctora Núria Busquets, investigadora de l'IRTA-CReSA i coordinadora de la Secció de Virologia de la Societat Catalana de Biologia, ens explica com l’activitat humana provoca l’emergència de malalties virals i quina és la importància d’adoptar la visió d’una única salut que inclogui la salut humana, la sanitat animal i la salut ambiental, així com també és cabdal canviar la nostra relació amb la Terra per prevenir emergència de malalties.

Diego Fernández, entomòleg i col·laborador científic del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ens presenta l’estudi dut a terme a la nostra ciutat sobre els invertebrats. El confinament ha facilitat una aparició més abundant d’espècies a la ciutat i que  també són presents a les zones urbanes i periurbanes. 

La moderació de la conferència anirà a càrrec d'Andrés Medrano Muñoz, regidor del Servei de Sostenibilitat i Medi; Recollida, Tractament i Eliminació de Residus; Cicle de l'aigua; Benestar animal i Tinença Responsable, i Rubí Brilla.