Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Palestina Exposició i xerrada sobre la situació a Palestina https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Palestina

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Exposició i xerrada sobre la situació a Palestina
.

L’exposició D’ARTISTES CONTRA EL GENOCIDI és una mostra impactant que reuneix obres d’art de diversos creadors, els quals expressen el seu rebuig i dolor davant les atrocitats comeses en actes de genocidi perpetrades pel govern sionista d’Israel a Palestina.

És un espai que convida a la reflexió i a la consciència sobre els esdeveniments tràgics que han afectat la població palestina. Les obres d’art presentades serveixen com a veu per denunciar i recordar els fets dolorosos i la necessitat de promoure la pau i la justícia.

La xerrada titulada Causes i conseqüències de la violència contra Palestina serà presentada per un ponent de la Comunitat Palestina. És una oportunitat per aprofundir en la comprensió del conflicte entre Israel i Palestina, centrant-se en les arrels i les repercussions d’aquesta situació complexa.

Aquesta iniciativa és fonamental per enriquir la consciència i la comprensió, i esperem que sigui una experiència enriquidora per a tots els assistents. Us animem a assistir i participar en aquesta conversa significativa sobre el conflicte a Palestina.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes