Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrint les portes a les persones refugiades Projecció del curt "En nuestra casa" amb posterior col·loqui https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obrint les portes a les persones refugiades

Activitat suggerida
Projecció del curt "En nuestra casa" amb posterior col·loqui
.

Projecció del curt En nuestra casa, del director Iban Colón.

Compartiries la teva llar amb una persona refugiada? A Barcelona, la Laura i els seus dos fills conviuen amb la Valentyna, una periodista ucraïnesa. I la família d'en Pedro i la Rosa acullen a l'Asadullah, un jove afganès. En nuestra casa fica el cap a l'interior d'aquestes llars i mostra les diferents maneres en què aquestes famílies afronten la convivència i el que aquesta experiència significarà per a les vides dels uns i els altres.

Posteriorment tindrà lloc un col·loqui, la presentació del projecte Cultura de benvinguda a Rubí i es resoldran dubtes sobre la convivència entre persones refugiades i persones locals.

L'acte, a càrrec de Refugees Welcome, requereix inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l'adreça administracio@refugees-welcome.es.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Cartell
Cartell

Etiquetes