Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tu i l'hipòcrita Obra de teatre del Grup Escènic del Casal Popular https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tu i l'hipòcrita

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Obra de teatre del Grup Escènic del Casal Popular
.

Tu i l'hipòcrita, de Maria Aurèlia Capmany, presenta la història de l’Honorat, un home “feliçment” casat que el dia del seu quarantè aniversari rememora aquells moments del passat que d’una manera o altra han marcat la seva vida: la pressió familiar perquè estudiés la carrera de dret; l’intent de fugir de casa; el primer amor amb la noia-del-pis-de-sota, que anys després retrobarà tan canviada que li causarà fàstic; la coneixença de la seva futura dona i el seu enamorament; etc. L’Honorat es dedica a culpar els altres del seu fracàs i de la seva insatisfacció presents, però alguns personatges clau de la seva vida intervindran per fer-lo adonar que aquest fracàs es deu a la seva por a trencar les convencions i a actuar lliurement.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes