Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Soul" del Grup de Teatre Ca n'Alzamora Obra de teatre en benefici de les persones refugiades ucraïneses https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

"Soul" del Grup de Teatre Ca n'Alzamora

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Obra de teatre en benefici de les persones refugiades ucraïneses
.

Joe Gardner és professor de música en un institut però el seu somni sempre ha estat tocar en un grup de jazz, ja que el jazz és el seu talent. Quan per fi té l’oportunitat de fer-ho, pateix un accident que el porta a un lloc anomenat el més enrere: un lloc on les ànimes, abans de viure a la terra, es preparen i estudien per a... bé, per a ser ànimes. Allà coneixerà l’ànima 22, una ànima que li ensenyarà el significat de la vida.

El grup de teatre és un projecte nascut del grup de mares i pares de l’escola Ca n’ Alzamora. Fa tretze anys que representa obres adaptades als infants amb molta il·lusió. Cada curs es representa una obra diferent i els alumnes treballen temes relacionats amb l’obra de teatre. I el premi final és anar d’excursió al Teatre Municipal la Sala per a veure les mares i els pares actuar i gaudir de la cultura del teatre.

Venda d'entrades en línia i a la taquilla del teatre (dijous i divendres de 17 a 20 h o 1 hora abans de la representació).

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.