Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

No hi ha planeta sense animals Xerrada i presentació del projecte "Xarxa de comerços sostenibles de Rubí", en el marc del Dia de la Terra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

No hi ha planeta sense animals

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Xerrada i presentació del projecte "Xarxa de comerços sostenibles de Rubí", en el marc del Dia de la Terra
.

Dijous 22 d’abril a les 18.30 h, Ramon Barbarà d’Ecoasa i Rubén Perera ens presenten la xerrada No hi ha planeta sense animals i el nou projecte Xarxa de comerços sostenibles de Rubí.

El 22 d’abril de 1970, Kathleen Rogers va fer una crida a la manifestació pacífica que va reunir a 2 milions de persones. Avui dia, el Dia de la Terra se celebra a més de 180 països del món reivindicant la protecció del medi ambient i la reducció de les emisions de CO2 a l’atmosfera.

"El problema no és només el plàstic, sinó tota una conspiració vers a un sistema desmesuradament especista i capitalista que, a la llarga, està acabant amb el planeta que ens dóna la vida: la Terra. L’aniquilació dels animals i la ideació d’eines i sistemes que faciliten aquesta tasca no són més que altres vessants del que a dia d’avui moltes persones professionals de l’àmbit ecològic denominen 'ecocidi'. Pero tu pots decidir què vols finançar. La manera com ens relacionem amb els animals és un reflex directe de la manera com ens relacionem amb la Terra.", explica Rubén Perera, activista i organitzador de l'acte.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes