Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nit Screen i concert de cloenda amb 8 Feet Band Festival Internacional de Fotografia de Rubí La Nuu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nit Screen i concert de cloenda amb 8 Feet Band

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Festival Internacional de Fotografia de Rubí La Nuu
.

La Nuu celebra la seva cloenda amb l'habitual Nit Screen. La secció Screen està dedicada a treballs fotogràfics en format audiovisual i va lligada a la convocatòria d’un concurs internacional amb una dotació econòmica de 1.000 €. El jurat d’enguany està format per Pucho, vocalista del grup Vetusta Morla i cinèfil empedreït, la curadora Natasha Christia i la fotògrafa i editora Emilie Hallard.

Durant la Nit Screen es farà el passi dels treballs selecionats i el jurat desvetllarà el nom del fotògraf guanyador d'aquesta edició.

Per tancar la nit (21 h), actuarà la banda musical 8 Feet Band, que defuig la llum dels escenaris per posar els peus a terra i tocar entre el públic. A les places i als carrers, la simpatia i entrega dels seus membres crea un cercle màgic que inclou l’audiència. Aquest grup està format per un baix, percussió, saxo, guitarra i quatre veus completament harmonitzades que ens regala la seva versió dels grans èxits de sempre. El seu ampli repertori inclou música per a totes les edats i tots els públics. L’escenari de les seves actuacions es troba allà on comença la seva interpretació i desapareix quan deixen de tocar sempre envoltats pel públic.

Etiquetes