Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nit de punk-rock de proximitat Concert amb Aklatallots, Penkas DS, Groggy Rude i Batec https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nit de punk-rock de proximitat

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Concert amb Aklatallots, Penkas DS, Groggy Rude i Batec
.

Nit de punk-rock RubiRock. Un concert de punk rock amb quatre bandes que segur que ens faran vibrar. T’hi esperem!

BATEC: Formats a finals de 2015 a mig camí entre Rubí i Almacelles, practiquen punk-rock clàssic i melòdic combinat amb lletres inconformistes i actitud engrescadora a sobre de l'escenari. Amb 2 LP i 2 EP a les seves espatlles acaben d'editar el seu EP de germanor compartit amb Groggy Rude titulat No és un simulacre.

GROGGY RUDE: És un power trio de punk-rock/emotive Oi! format a Tarragona l'any 2016. El seu so és una combinació de cors “hooliganeros”, melodies contagioses i lletres emotives. Amb una demo i 2 LPs a les espatlles, ens venen a presentar el seu EP de germanor compartit amb Batec titulat Riure o plorar.

PENKAS DS: Formades a Terrassa el 2016, les Penkas practiquen el seu "punk rock-sex revolution" amb lletres d'alliberament sexual e inconformisme social. Tocaran temes del seu disc homònim i també venen a ensenyar-nos alguns temes nous abans de plasmar-los a l'estudi.

AKLATALLOTS: Formats a Rubí al 2022, són la representació del futur de l'esperit punk rubinenc. Amb pinzellades de punk-oi! i rock ,venen a agitar la gent i a no deixar indiferent ningú amb el seu “show” en directe. Així que, si t’agrada el bon punk-rock, marca la data al teu calendari i prepara’t per a gaudir.

  • Obertura de portes: 20 h
  • Preu de l'entrada anticipada: 8 € / taquilla : 10€ Entrada anticipada al link de la bio i a la web https://teatrelasalarubi.koobin.cat
L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Postbatec01.png
Postbatec01.png

Etiquetes