Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més enllà del centre: els entorns de Rubí Passejades per conèixer el territori d'intervenció del POUM https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més enllà del centre: els entorns de Rubí

Passejades per conèixer el territori d'intervenció del POUM
.

L’Ajuntament ha organitzat tres passejades dinamitzades en el marc del procés participatiu que s’està portant a terme per enriquir els treballs de redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Es tracta d’uns itineraris plantejats de manera col·laborativa, oberts a la ciutadania en general, que permetran conèixer de primera mà el territori d'intervenció.

En el marc d’aquests recorreguts participatius es recolliran aportacions i valoracions dels rubinencs i les rubinenques que hi intervinguin.

Més enllà del centre: els entorns de Rubí

S'abordarà l’activitat econòmica, la mobilitat, la salut i l’entorn natural. L’itinerari discorrerà per la vora sud de la ciutat, una zona caracteritzada pels polígons industrials, les infraestructures i àmbits encaixats entre aquestes.

L’itinerari s’iniciarà a les 10.30 h al parc de Ca n’Oriol i és previst que finalitzi cap a les 13.30 h al polígon de Cova Solera.

Etiquetes