Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MARWA. Petita i valenta Programació tardor 2020 | Cicle El Documental del Mes | Mes de les diversitats #RubiDiversa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

MARWA. Petita i valenta

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Programació tardor 2020 | Cicle El Documental del Mes | Mes de les diversitats #RubiDiversa
.

Des del 2012, quan van fugir de la guerra de Síria, la petita Marwa i la seva família viuen al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània. En el seu dia a dia, la Marwa és un esperit alegre i obert que no entén res de murs ni de barrots. El pas de la infantesa a l'adolescència la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua. Les dures condicions al camp mai han torçat la voluntat de la Marwa per construir el seu propi camí, i aquest fet ha esdevingut un testimoni inspirador de resistència, supervivència i esperança.

En els últims anys, la guerra a Síria ha afectat milions de vides. Tiny Souls centra l'enfocament en els més petits, i en retrata les repercussions físiques i psicològiques després d'haver sigut testimonis de la violència, la destrucció i la deshumanització de la guerra. Un conflicte en què els infants han quedat fora de tota presa de decisions, però hi tenen moltes coses a dir.

Activitat amb inscripció prèvia.

INSCRIU-TE AQUÍ

Consulta la programació completa del Mes de les Diversitats a www.rubi.cat/mesdiversitats

 

Etiquetes