Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les variacions Goldberg de J. S. Bach per a trio de corda Sala Clàssica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les variacions Goldberg de J. S. Bach per a trio de corda

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Sala Clàssica
.

Les Variacions Goldberg de J.S.Bach (1685-1750) van ser escrites el 1742, i Trio Orfeu presenta una proposta singular i d'alt nivel d'aquesta obra mestra. L'ària amb variacions diverses és una de les peces més apreciades pels amants de la música clàssica i en aquesta ocasió, us presentem una de les versions més conegudes per a trio de corda, que li atorga encara més excepcionalitat. El Trio Orfeu us convida a gaudir d'una experiència reflexiva, lírica i solemne però també a fantasiejar en els moments agitats, efervescents i somniadors de les Variacions Goldberg de J. S. Bach.

El concert s'acompanya d'una presentació en format audiovisual per contextualitzar l'obra i de la representació visual Akira Deelight, per a captivar a l'espectador amb el llenguatge matemàtic de Bach i les formes fractals. Per donar-li encara més singularitat a aquesta activitat, durant el concert, també es podrà gaudir del projecte visual creat per Jordi Roure, Akira DeeLight, on a través d'imatges dissenyades per algoritmes i reaccionant amb la música en directe, ens proposa viure una experiència sensorial diferent per apropar-nos a l'atmosfera musical d'aquesta meravellosa obra.

Trio Orfeu:
Joan Sancho, violí
Ònia Tomàs, violoncel
Jordi Roure, viola

Programa: Les Variacions Goldberg per a trio a de corda. BWV 988
I. Aria
II. Variació 1-15
III. Obertura
IV. Variació 16-30
IV. Aria da capo

Etiquetes