Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lamento por la muerte de Ignacio Sánchez Mejías, amb Fina Rozas Vespres de Jazz i versos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lamento por la muerte de Ignacio Sánchez Mejías, amb Fina Rozas

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Vespres de Jazz i versos
.

Un divendres al mes convidem un autor o autora del nostre entorn literari per presentar obra nova, llegir textos inèdits o actualitzar la seva presència amb el públic. La seva intervenció entra en diàleg amb un grup de jazz que, de manera improvisada, li dona la rèplica amb estàndards inspiradors i relacionats lliurement. Tot plegat, un espectacle contingut, de qualitat, que busca la intimitat d’artistes i públic des del ressò de la paraula i l’harmonia, més que des de l’obvietat i l’estridència.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 40

Senyal indiscutible de la literatura contemporània, la gran elegia de Lorca és assumida per Fina Rozas amb una mirada natural i intimista; sense defugir, però, la seva càrrega dramàtica i simbòlica.

Escriptora de casa nostra, tot i que d’arrels granadines, Fina Rozas eixampla amb aquesta cita la seva condició polifacètica i el seu continu procés de formació.

Pel que fa a la música tindrem jazz d'autor, amb so i harmonia actuals, en un diàleg lliure i creatiu amb el gran text de Lorca.

  • Text de Federico García Lorca
  • Fina Rozas, veu
  • Autumn Jazz, música. Miquel Galceran, contrabaix, i Josep Maria Merseguer, teclat.

Etiquetes