Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Santa Aliança. Els espies del Papa A càrrec de Vicens Lozano i Alemany https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Santa Aliança. Els espies del Papa

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec de Vicens Lozano i Alemany
.

Vicenç Lozano i Alemany va néixer a Vic el 14 de juliol del 1956. Cursa les carreres de Periodisme i Història a la Universitat Autònoma de Bellaterra. Des del 1984 fins al 2020 ha estat redactor de la Secció Internacional dels serveis Informatius de TV3 (Televisió de Catalunya). Especialista en Itàlia i Vaticà. Ha treballat, a més, a d’altres mitjans de comunicació com El 9 Nou, Diari de Barcelona, El País, El Correo Catalán i ha col·laborat amb la RAI (corresponsal a Espanya del programa Lavori In Corso). Ha estat enviat especial de TV3 a Itàlia i al Vatica.

Un viatge per la història del servei d’espionatge més antic del món, creat al segle XVI. Una organització mai reconeguda oficialment per la Santa Seu, que ha intervingut i intervé en nombroses operacions com és el cas de la guerra actual entre Rússia i Ucraïna, passant pel robatori dels manuscrits del Mar Mort o la lluita contra el comunisme a la guerra freda. Farcit d’anècdotes i experiències personals.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes