Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pausa entre dues frases, amb Juan Carlos Iglesias Capel Vespres de Jazz i Versos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La pausa entre dues frases, amb Juan Carlos Iglesias Capel

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Vespres de Jazz i Versos
.

Un divendres al mes convidem un autor o autora del nostre entorn literari per presentar obra nova, llegir textos inèdits o actualitzar la seva presència amb el públic. La seva intervenció entra en diàleg amb un grup de jazz que, de manera improvisada, li dona la rèplica amb estàndards inspiradors i relacionats lliurement. Tot plegat, un espectacle contingut, de qualitat, que busca la intimitat d’artistes i públic des del ressò de la paraula i l’harmonia, més que des de l’obvietat i l’estridència.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 40

Juan Carlos Iglesias Capel, rubinenc del 1963, beu del clàssics, del modernisme i del objectes obstinats a ser poetitzats. 

Als noranta edita el fanzine Naufragios, amb dibuixos de Carlos Ballesteros. El 2013 publica Recitar en el desierto (autoedició), i actualment prepara, per a finals d’any, l’obra Poemas, poemas fallidos y otros poemas.

Per inaugurar el cicle ens visita de nou un trio excepcional, format pel pianista belga Claes Magnet, el contrabaixista Ignacio Sabadell i el bateria Enrique Heredia. Un contrapunt d'estandards que enlairaran, de ben segur, els versos de Juan Carlos.

  • Juan Carlos Iglesias, poesia i recitat
  • Something to Say, música. Claes Magnet, teclat; Ignacio Sabadell, contrabaix; Enrique Heredia, bateria

Etiquetes