Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació de les persones grans en el desenvolupament de les comunitats A càrrec de Mercè Pérez Salanova, doctora en Psicologia per la UAB https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació de les persones grans en el desenvolupament de les comunitats

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec de Mercè Pérez Salanova, doctora en Psicologia per la UAB
.

Mercè Pérez Salanova, psicòloga especialitzada en el camp de l'envelliment, doctora en Psicologia, investigadora de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i professora jubilada de la UAB. La seva trajectòria integra la intervenció professional al sector públic, principalment en l'àmbit local, i la docència i investigació a la UAB. En aquesta universitat va iniciar la matèria Psicologia de la vellesa i va crear el programa La Universitat a l’Abast. Paral·lelament, destaca el seu compromís històric amb la institucionalització de la professió com a Degana-Fundadora del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Per respondre aquesta pregunta ens endinsarem en les diferents formes d'entendre l'envelliment i la participació de les persones grans i analitzarem quins estímuls i quines barreres veiem en el context actual. A la vegada proposarem algunes pistes per promoure les oportunitats participatives i la implicació comunitària de les persones quan envelleixen. .

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes