Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La fotografia com a escriptura Conferència de Jordi Esteva dins La Nuu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La fotografia com a escriptura

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Conferència de Jordi Esteva dins La Nuu
.

L'escriptor, fotògraf i cineasta Jordi Esteva parlarà del seu treball sobre l'illa de Socotra, en el seu vessant literari, fotogràfic i de pel·lícula documental. Amb Socotra, La isla de los genios ens transporta a aquesta meravellosa illa perduda a l'Índic, a gairebé quatre-cents quilòmetres de les costes d'Aràbia, que ha preservat la seva flora i fauna primordials, i a la qual van viatjar durant segles tant indis com grecs o àrabs del sud, atrets per les valuoses propietats de les resines oloroses dels arbres de l'encens i la mirra.

La seva mirada defuig la temptació orientalista tan habitual dels viatgers occidentals i se centra en les seves vivències personals, per així desvelar un món amagat del món. Com escriu el propi Jordi Esteva en la narració literària del seu viatge: “Quería salir al mundo y conseguir que lo exótico dejara de serlo. Es decir, que dejara de ser lo distinto y lo amenazante. Eso es lo que pretendía. Buscar los mundos que se iban”.

Etiquetes