Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ANUL·LADA: Indústria 4.0. Oportunitats per emprendre Formació empresarial https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

ANUL·LADA: Indústria 4.0. Oportunitats per emprendre

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Formació empresarial
.

Programa


Formació de 8 hores dividida en 2 sessions els dies 15 i 16 de desembre de 2022

OBJECTIUS

  • Donar a conèixer les diferents potencialitats de les tecnologies de la indústria 4.0 perquè les persones emprenedores puguin aprofitar-les per generar noves idees de negoci o complementar les ja existents i enfortir, així, la proposta de valor.
  • Determinar quines són les tecnologies més adients per als objectius de l’empresa.
  • Conèixer casos d’aplicacions reals de tecnologies 4.0 així com exemples d’altres iniciatives emprenedores i startups que ja han desenvolupat o integrat les tecnologies de la Indústria 4.0 com a part de la seva oferta innovadora i generadora d’oportunitats de negoci.


CONTINGUTS

Sessió 1:

  • Oportunitats de negoci d’un nou model socioeconòmic 4.0.
  • Estratègia tecnològica i desenvolupament empresarial. Competitivitat i procés de transformació digital.
  • Tecnologies de la indústria 4.0 per a la competitivitat (tecnologies de digitalització de l’empresa i connectivitat de productes i serveis, tecnologies de gestió de dades i sistemes d’aprenentatge i intel·ligència, tecnologies per a la millora de processos).


Sessió 2:

  • Iniciatives amb tecnologies de digitalització de l’empresa i connectivitat de productes i serveis (Internet of things, realitat augmentada i virtual, núvol i ciberseguretat).
  • Iniciatives amb tecnologies de gestió de dades i sistemes d’aprenentatge i intel·ligència (big data, intel·ligència artificial, machine learning, integració de sistemes).
  • Iniciatives amb tecnologies per a la millora de processos (fabricació additiva 3D, robòtica col·laborativa i autònoma, simulació de sistemes i processos, digital twin).

 

Més informació


Destinataris: Persones emprenedores, empreses, pimes, professionals, autònoms/es...

Data: 15 i 16 de desembre del 2022

Horari: De 9.30 a 13.30 h

Modalitat: Formació en línia. Les persones inscrites rebran un enllaç per accedir a la formació uns dies abans del seu inici.

Ponent: Xavier Gallardo // Novatec Advisors

 

PLACES LIMITADES

Aquesta formació està valorada en 960 €. Està subvencionada al 100% i, per tant, no suposa cap despesa per al participant.

L'organització es reserva el dret d'anul·lar les jornades formatives que no tinguin un mínim de participants.

Durant la sessió formativa es podran realitzar fotografies i/o gravacions audiovisuals. La inscripció a l'acte porta implícit el consentiment per poder publicar fotografies o documents videogràfics on la persona inscrita pot aparèixer.

 

Organitza:

rubiempresa_image_gallery_ajuntament.jpgrubiempresa_image_gallery_ose_2.jpg

rubiempresa_image_gallery_sant cugat.jpg


Amb el suport de:

rubiempresa_image_gallery_diba.jpg

Etiquetes