Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Hayati" Projecció del documental i posterior col·loqui amb Refugees Welcome i CEF Can Mir https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

"Hayati"

Activitat suggerida
Projecció del documental i posterior col·loqui amb Refugees Welcome i CEF Can Mir
.

La Setmana de la Convivència torna, en la seva 4a edició, per a continuar mobilitzant i unint esforços a promoure la solidaritat per una ciutadania encara millor.

La Setmana de la Convivència s’iniciarà el dijous 16 de maig, Dia internacional de la Convivència en Pau, i finalitzarà el dijous 23 de maig, sota el lema #Cuentalatevahistòria.

L’entitat organitzadora Refugees Welcome ha organitzat una sèrie d’esdeveniments entorn la convivència, així com de sensibilització a Barcelona, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Rubí. El treball de la comunitat que forma Refugees Welcome fa que moltes de les persones sol·licitants de protecció internacional convisquin compartint habitatge amb persones locals, que obren les portes de les seves cases a la convivència. La Cultura de Benvinguda es fa més evident i necessària que mai. Una cultura que té cura d’un model de convivència que posa èmfasi en la cohesió social, compartint habitatge, temps i experiències, facilitant la inclusió de les persones que han sofert un desplaçament forçós, creant relacions horitzontals i reforçant vincles dins de les llars i amb la resta de la societat.

Al llarg de la setmana se celebraran activitats gratuïtes i obertes al públic. A Rubí s'ha programat una activitat el dijous 23 de maig a les 19 h a l’Auditori del Rubí Forma, on es parlarà de la convivència amb persones refugiades i la seva inserció al municipi amb la projecció del documental “Hayati” i posterior col·loqui de Refugees Welcome i CEF Can Mir.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes