Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"No estamos tan bien" de Rubén Serrano Grup de lectura i debat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

"No estamos tan bien" de Rubén Serrano

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Grup de lectura i debat
.

El grup de lectura i debat pertany al projecte "Al voltant dels drets humans: lectures i debats des del local", coordinat pel Grup Eirene i destinat a la ciutadania rubinenca.

La iniciativa consisteix en la formació d'un grup de lectura orientat a la reflexió conjunta sobre aspectes socials i polítics, com són els drets humans, l'educació per la pau, la cooperació internacional, la interculturalitat, la globalització, les poblacions migrants i persones refugiades, entre d'altres. L'objectiu és promoure tant l'anàlisi i reflexió crítica com el debat i la discussió constructiva. A través d'aquest procés s'espera oferir a la ciutadania un ventall d'idees i coneixements, així com recursos i eines, per ampliar l'horitzó de perspectives i accions que contribueixin positivament a la cultura de la pau en el món.

En aquesta ocasió, es comentarà i es reflexionarà conjuntament sobre la situació de les persones LGTBIQ+ a Espanya amb el llibre "No estamos tan bien" de Rubén Serrano. Es comptarà amb la participació l'autor.

Amb el suport del Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Rubí i amb la col·laboració de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

Us podeu inscriure a través del blog del projecte, per correu electrònic o per telèfon: https://clublecturaddhh.wordpress.com/blog/, mariona.grupeirene@gmail.com o 627 658 623

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes