Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Grassofòbia: el vostre concepte, la meva realitat Cicle de Feminisme Interseccional | Programació de tardor 2021 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/grassofobia-el-vostre-concepte-la-meva-realitat/@@images/image/preview

Grassofòbia: el vostre concepte, la meva realitat

Cicle de Feminisme Interseccional | Programació de tardor 2021
.

Què passa quan un cos, el teu, genera més distància amb el món de la que tu pots assolir? Què passa quan la teva imatge és sinònim de vergonya, dolor i gestió? Com trobes confiança, lluita i rebel·lió? Sense cap resposta absoluta però amb tota una vida d'experiència, Mireia Artacho ens apropa, des del relat propi, al que implica ser, estar i tenir allò que la societat no contempla com a vàlid.

Antropòloga, promotora d'igualtat i en formació com a mediadora, Mireia Artacho ha construït un discurs a partir de la seva història de vida, el seu recorregut acadèmic i la seva trajectòria professional. Amb la idea d'apropar les seves vivències a qui vulgui escoltar-les, basa el seu discurs en el fet que tota opinió no demanada parteix del privilegi de no viure allò que viu l'altre persona.