Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fluids Exposició de l'alumnat d'edRa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fluids

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Exposició de l'alumnat d'edRa
.

El 25 de setembre de 2015 es van crear els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per l'Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) amb l'objectiu d'abordar els grans reptes globals. Un d'aquests objectius era garantir la disponibilitat d'aigua i la seva ordenació i sanejament sostenible. És arran d'aquest objectiu que pren forma aquesta exposició de l'alumnat del CFGM en Serigrafia Artística i del Taller de Ceràmica de l'Escola d'Art i Disseny edRa.

Fluids es compon de representacions gràfiques de textures fluides, fetes en serigrafies per l'alumnat del CFGM en Serigrafia Artística. Els fluids, en tant que idea i estètica, busquen també de connectar amb qualitats com la flexibilitat, l'adaptabilitat... L'exposició també compta amb la col·laboració de l'alumnat de Ceràmica, autor dels bols entesos com a recol·lectors d'aigua.

Tant les serigrafies com els bols creen una instal·lació col·lectiva i volen convidar a la reflexió sobre la necessitat d'un consum responsable de l'aigua.

Etiquetes