Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Territori documental Exposició fotogràfica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Territori documental

Exposició fotogràfica
.

La mostra fotogràfica que romandrà a l'espai Expositiu Antiga Estació planteja, a partir d'una selecció de fotografies, cap a on dirigim la mirada. És també una reflexió sobre què és un document i quina és la forma de la seva representació.

El Territori Documental pot tenir un ampli abast, però el que pretén és aportar la visió atenta d'aquella fotografia on els temes propers al nostre entorn esdevenen d'interès per la cura i sensibilitat aportada per cada fotògraf. Territori és un club de rock que viu la devoció com un temple de culte; un zoo que ens trasllada una reflexió sobre el seu futur; és una entitat que treballa la integració i l'autonomia d'aquelles persones que tenen malalties mentals; és l'espai quotidià on es mostra un missatge de superació d'aquelles dones que han patit violència de gènere; i finalment, és la llar com l'espai de dependència on és assistit qui ha perdut autonomia física, psíquica o intel·lectual. Territoris.

L'exposició és una col·lecció fotogràfica d'Aitor Rodero, Sara Cerviño, Roger Canal, Paula Roque, Ana García Rodríguez i Marta del Moral.

Organitzada i produïda per l'IEFC, i comissariada pel Departament d'Activitats Culturals de l'IEFC.

Etiquetes