Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició artística sobre la diversitat de gèneres, sexes i relacions personals Mes de les Diversitats #RubiDiversa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Exposició artística sobre la diversitat de gèneres, sexes i relacions personals

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Mes de les Diversitats #RubiDiversa
.

L'exposició, a càrrec de l'Escola d'Art i Disseny edRa, es podrà veure del 13 al 30 d'octubre a l'aparador de la Biblioteca.

L'escola edRa treballa cada any de manera transversal temes culturals i socials. Dins del Mes de les Diversitats, mostren quatre peces realitzades durant el curs passat per alumnat de cicles, tallers d'adults i d'expressió creativa sobre LGTB+. Les peces conviden a la reflexió sobre la multiplicitat –diversitat– de gèneres, sexes i relacions personals amb l’objectiu d’obrir mirades i trencar estereotips:

Cubs de ceràmica

Autors: Alumnat del Taller de Monogràfic de Ceràmica i Escultura

Descripció: Instal·lació feta amb fangs de diferents colors i a diferents temperatures de coccions, sense cap mena d'esmalt ni acabat, donant valor al material com a símil de l'essència de cada persona, allò del que està fet, allò que un és per naturalesa. Una reflexió sobre les infinites diversitats que ens poden trobar i la importància de ser un mateix sense pors ni tabús.

Conte personatges

Autors: Alumnat d'Expressió creativa per a infants 7 a 12 anys

Descripció: Cada infant ha reflectit una persona en diferents tècniques, els més petits
han fet persones diverses de cos sencer i els més grans han fet cares que, un cop tallades i enquadernades, ens permeten "jugar" a fer persones diverses, úniques i els hi permet veure totes les possibles combinacions que podem fer, i fer-ne una comparació amb tots els diferents gèneres i persones amb qui convivim cada dia.

Diversitats

Autors: Alumnat de primer del cicle de grau mitjà Assistència al Producte Gràfic interactiu

Descripció: Rotoscòpia. La varietat d'estils de dibuix i tècniques, aplicades frame a frame pels estudiants, vol ser una metàfora de la diversitat d'identitats sexuals i de gènere.

Rostres

Autors/es: alumnat del CFGM Serigrafia

Descripció: Autorretrat col·lectiu. Cada estudiant ha fet el seu autoretrat amb línies de diferents colors, en el mateix paper. El resultat és un retrat en el qual no es reconeix cap cara en singular però els trets dels diferents rostres es relacionen creant un tot integrador i divers, en el qual res sobra i tot es complementa.

Consulta la programació completa del Mes de les Diversitats a www.rubi.cat/mesdiversitats.

Etiquetes