Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer) Música i paraules per Carles Beltran (músic), Namina (cantant) i Lali Barenys (actriu) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Música i paraules per Carles Beltran (músic), Namina (cantant) i Lali Barenys (actriu)
.

Música i paraules pel combat a càrrec del músic Carles Beltran (guitarra i piano), de la cantant Namina (veu) i de l’actriu Lali Barenys (recital de paraules). Aquests tres artistes compromesos amb la societat senten que és des de la Cultura, com a combat, des d’on han de donar resposta al món convuls en què vivim. Reivindiquem les paraules, la música, la poesia, la creativitat… és a dir, la cultura, l’educació, la informació, el coneixement com armes de construcció massiva per rebel·lar-se contra la barbàrie, la hipocresia, la ignorància, la manipulació, la mentida…

Denuncien les guerres en totes les seves formes i maneres, i ho fan amb la veu, la música i les paraules pròpies i de testimonis, d’escriptors contemporanis, de poetes, de músics… Volen compartir-les per recordar-nos que lluitar ens fa estar més vius i ser més lliures. Enllacen, enfilen, diuen, musiquen i canten textos, poemes i cançons d’entre altres d’Ovidi Montllor, Joan Oliver (Pere Quart), els Manel, Bob Dylan o Silvio Rodriguez.

L’espectacle es podrà veure el dilluns 18 de juliol a les 19.30 h als Jardins de l’Ateneu Muncipal (c. Xile, 1). L’entrada és lliure amb inscripció prèvia.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Rubí-  Maleides guerres (1).png
Rubí- Maleides guerres (1).png

Etiquetes