Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

És realment intel·ligent la Intel·ligència Artificial? Seminari: Conceptes i reptes digitals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

És realment intel·ligent la Intel·ligència Artificial?

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Seminari: Conceptes i reptes digitals
.

A càrrec de Ramon López de Mántaras Badia, professor d'Investigació (emèrit) del CSIC a l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA), del qual en va ser director.

Investiga en Intel·ligència Artificial (IA) des del 1975. És enginyer en Electrònica per la Universitat de Mondragón, doctor en Física per la Universitat Paul Sabatier de Tolosa, màster en Informàtica per la Universitat de Califòrnia-Berkeley (EUA) i doctor en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya. És membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans i ha rebut, entre altres, el Premi Nacional d’Investigació en Matemàtiques i Tecnologies de l’Informació.

Durant la conferència parlarà de l'estat actual de la intel·ligència artificial (IA) i dels grans reptes a què ens hem d'enfrontar. D'una banda, els reptes de naturalesa cientificotècnica, que planteja l'objectiu d'assolir intel·ligències artificials de tipus general, en particular l'adquisició de coneixements de sentit comú, necessaris perquè la IA pugui començar a comportar-se intel·ligentment i, d'altra banda, els reptes ètics i socials que plantegen moltes de les aplicacions que es duen a terme.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes