Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En Peyu Espectacle humorístic, programat pel Centenari del Casal i pels Tocs de Sant Roc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

En Peyu

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Espectacle humorístic, programat pel Centenari del Casal i pels Tocs de Sant Roc
.

El disseny horrorós del cartell de L’Home Orquestra ja dona moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. En Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la Festa Major del poble. A L’home orquestra, en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot.

Evidentment, tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al qual ens té acostumats. Les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’obliden per donar pas a un estil molt més directe i apropiat pels espais pels quals s’ha concebut l’espectacle. Hi ha qui és més fan d’aquest tipus de format, perquè la nuesa en sí del xou dona espai a la improvisació amb el públic i és on finalment es pot veure en Peyu en estat pur.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Tocs de Sant Roc.jpg
Tocs de Sant Roc.jpg

Etiquetes