Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En defensa del boscos Cicle de Conferències dels Amics de la UAB https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

En defensa del boscos

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle de Conferències dels Amics de la UAB
.

La protecció dels boscos esdevé una de les claus per a la supervivència dels ecosistemes, ja que permet reduir l’emissió de diòxid de carboni del nostre planeta. De la mateixa manera, intervé en la conservació de la biodiversitat del planeta, l’evolució del canvi climàtic o la qualitat de vida que tindran les societats futures. De fet, la protecció dels ecosistemes terrestres apareix un com dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l’Assemblea General de les Nacions Unides (AG-ONU) per assolir l’any 2030. Consisteix en la protecció, restauració i promoció de l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, la gestió sostenible dels boscos, així com a combatre la desertificació, la degradació de la terra i la pèrdua de biodiversitat.

Ponència de Francisco Lloret, catedràtic d’Ecologia de la UAB i investigador del Centre d’Investigació Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

Moderador: Adrià Martin, director de la biblioteca

Amb el suport: Aula d'Extensió Universitària de Rubí

Etiquetes