Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'enigma de l'ombra Mostra d'obra pictòrica de l'artista rubinenca Carme Llop https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'enigma de l'ombra

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Mostra d'obra pictòrica de l'artista rubinenca Carme Llop
.

L'Espai Expositiu Aula Cultural acollirà fins al 29 d'octubre una mostra pictòrica de Carme Llop formada per obres paisatgístiques on ella és sola davant la immensitat, on el minimalisme i la petitesa d'un paratge l'atrau amb força, sense saber massa bé el perquè.

La seva pintura transforma la impressió del paisatge en moments íntims de reflexió. El treball de dies i dies davant del llenç, la pinzellada lenta, l'aplicació exacta de la il·luminació, les ombres, el tractament del color i l'enquadrament són part del procés del diàleg entre l'artista i el paisatge. En aquest procés l'artista descobreix què és allò que la captiva tant d'aquella imatge que ha quedat gravada a la retina, però sobretot a l'ànima.

Davant l'obra de Llop, la persona visitant viurà "l'encantament de la pau", l'evocació d'aquell espai íntim en què el temps s'atura per regalar-nos el gaudi del badador.

Etiquetes