Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els estils i els moviments del jazz Camps de Cotó 2.0 | Xerrades sobre Jazz https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els estils i els moviments del jazz

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Camps de Cotó 2.0 | Xerrades sobre Jazz
.

El projecte Camps de Cotó 2.0 neix amb la voluntat d'apropar la música de jazz a les persones que no tenen cap coneixement o gaires coneixements previs d'aquest art musical. El projecte fuig de la típica conferència en la qual s'exposa el contingut exclusivament a través del conferenciant i cerca la participació dels assistents, per tal d'allunyar-lo de l'adjectiu d'«intel·lectualitat», que malauradament acompanya aquesta música des de fa tants anys.

A càrrec d'Andreu Fábregas, gran coneixedor del jazz. Fábregas és col·laborador a mitjans especialitzats com La Revista de Jazz i el programa iJazz club, de l'emissora iCat FM. El 2000 va posar en marxa l'espai Camps de cotó, a Montcada Ràdio. L'Associació de Músics de Jazz de Catalunya li va concedir el Premi Honorífic per la seva tasca com a divulgador.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 40

Aquesta xerrada monogràfica pretén posar en relleu els diversos estils i moviments musicals que, a través del segle XX, van anar apareixent aproximadament cada dècada i que arrenquen de la tradició New Orleans fins al neo-bop. Tanmateix parlarem dels músics més rellevants de cada un d'aquests moviment i estils jazzístics.