Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El quartet Impulse de Coltrane Cicle Camps de Cotó 2.0, Xerrades sobre Jazz https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El quartet Impulse de Coltrane

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle Camps de Cotó 2.0, Xerrades sobre Jazz
.

El projecte Camps de Cotó 2.0 neix amb la voluntat d'apropar la música de jazz a les persones que no tenen cap coneixement o gaires coneixements previs d'aquest art musical. El projecte fuig de la típica conferència en la qual s'exposa el contingut exclusivament a través del conferenciant i cerca la participació dels assistents, per tal d'allunyar-lo de l'adjectiu d'«intel·lectualitat», que malauradament acompanya aquesta música des de fa tants anys.

A càrrec d'Andreu Fábregas, gran coneixedor del jazz. Fábregas és col·laborador a mitjans especialitzats com La Revista de Jazz i el programa iJazz Club, de l'emissora iCatfm. El 2000 va posar en marxa l'espai Camps de Cotó a Montcada Ràdio. L'Associació de Músics de Jazz de Catalunya li va concedir el Premi Honorífic per la seva tasca com a divulgador.

El quartet Impulse de Coltrane

Sota la producció de Creed Taylor ─productor del segell IMPULSE nascut el 1960─ arribaria el 23 de maig i el 4 de juny del 1961 "Africa/Brass", la primera de les col·laboracions que Coltrane va realitzar dins del mític segell de referència contemporània.