Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El paper del so i la música en el cinema A càrrec de Gerard Bosch i Janer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El paper del so i la música en el cinema

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec de Gerard Bosch i Janer
.

Gerard Bosch i Janer és titulat superior en música pel Conservatori Superior de Música del Liceu i Màster en Gestió Cultural per la UOC. Compositor, arranjador i intèrpret, la seva obra està molt vinculada en totes les seves facetes a l’entorn audiovisual. Actualment és professor a l’Escola municipal de Música Pere Burés de Rubí.

La influència que el so i la música exerceix sobre la imatge transforma ambdues i crea un nou paradigma referent a la seva percepció. Mitjançant l’observació, la comparació i l’anàlisi de diferents talls cinematogràfics, podrem copsar d’una forma amena la importància de la banda sonora musical a l’hora d’elaborar el discurs narratiu cinematogràfic.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes