Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Noi del Sucre i l'anarquisme a Catalunya Cicle de conferències dels Amics de la UAB https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Noi del Sucre i l'anarquisme a Catalunya

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle de conferències dels Amics de la UAB
.

Emili Cortavitarte Carral ens parlarà sobre Salvador Seguí i Rubinat, conegut com El Noi del Sucre, i l’anarquisme a Catalunya. La conferència, dins del cicle Universitat Opina, tindrà lloc el pròxim 26 d’abril a les 19 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

Emili Cortavitarte Carral és historiador llicenciat en Història Moderna i Contemporània per la Universitat de Barcelona. És autor d'El sindicalisme revolucionari: auge i decadència (1980-1945) (1999), Sense memòria no hi ha futur (2004), Movimiento libertario y educación en España (1901-1939) (2019), entre d’altres. A més, és el president de la Fundació Salvador Seguí, la qual es va constituir l’any 1986 com un Centre d’Estudis Llibertaris que reuneix documentació referent al moviment obrer, anarcosindicalista i el moviment llibertari. També té com a objectiu analitzar els fenòmens socials partint d’una òptica no dogmàtica.  

Moderador: Adrià Martin, director de la Biblioteca.

Amb el suport: Aula d'Extensió Universitària de Rubí

Cal confirmar assistència a: benvinguts@amicsuab.cat / amics@uab.cat / telf.: 93 581 14 90

Etiquetes