Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El llegat universal de Charlie Parker Cicle Camps de Cotó 2.0 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El llegat universal de Charlie Parker

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle Camps de Cotó 2.0
.

El projecte Camps de Cotó 2.0 neix amb la voluntat d'acostar la música de jazz a les persones que no tenen cap o pocs coneixements previs d'aquest art musical. El projecte fuig de la típica conferència en la qual s'exposa el contingut exclusivament a través del conferenciants i cerca la participació dels assistents, per a allunyar-lo de l'adjectiu de "intel·lectualitat" que desgraciadament acompanya a aquesta música des de fa tants anys.

A càrrec d'Andreu Fábregas, gran coneixedor del jazz. Fábregas és col·laborador en mitjans especialitzats com La Revista de Jazz i el programa iJazz Club, de l'emissora iCatfm. El 2000 va posar en marxa l'espai Camps de Cotó a Montcada Ràdio. La Associació de Músics de Jazz de Catalunya li va concedir el Premi Honorífic per la seva labor com a divulgador.

Des de la irrupció en escena de Charlie Parker i el naixement del jazz modern, la influència del gran geni de Kansas es va veure reflectida en cada músic, en cada composició, en cada formació. El jazz va canviar per sempre i mai tornaria a ser el mateix, fos el que fora el context musical o l'estil, l'evolució del propi jazz es veuria lligada per sempre al geni de Bird, Charlie Parker.