Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dubte Obra de teatre interpretada pel Grup de Teatre "QUADRE ESCÈNIC SANTA CREU" de Terrassa https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/el-dubte/@@images/image/preview

El dubte

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Obra de teatre interpretada pel Grup de Teatre "QUADRE ESCÈNIC SANTA CREU" de Terrassa

Imatges relacionades

El DUBTE.jpg
El DUBTE.jpg

Etiquetes

.

La germana Aloysius dirigeix amb mà de ferro l'escola de Saint Nicholas, al Bronx. Corre l'any 1964 i els aires de canvi es respiren arreu. El pare Flynn, un brillant sacerdot i mestre, intenta canviar les estrictes normes del centre, però les sospites sobre la seva relació massa personal amb un dels alumnes donen lloc a una lluita ferotge entre ell i la germana Aloysius.

Aquest text de J. P. Shanley ens convida a reflexionar sobre la feblesa de les nostres conviccions i què estem disposats a fer per tal d'aconseguir els nostres objectius, encara que això signifiqui apartar-nos del camí marcat per la nostra pròpia ètica.

L'espectacle requereix inscripció prèvia: mitjançant la compra anticipada de l'entrada (http://casalpopular.org), per correu electrònic (casal@casalpopular.org) o per telèfon (93 699 56 53).

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.