Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dubte Obra de teatre interpretada pel Grup de Teatre "QUADRE ESCÈNIC SANTA CREU" de Terrassa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El dubte

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Obra de teatre interpretada pel Grup de Teatre "QUADRE ESCÈNIC SANTA CREU" de Terrassa
.

La germana Aloysius dirigeix amb mà de ferro l'escola de Saint Nicholas, al Bronx. Corre l'any 1964 i els aires de canvi es respiren arreu. El pare Flynn, un brillant sacerdot i mestre, intenta canviar les estrictes normes del centre, però les sospites sobre la seva relació massa personal amb un dels alumnes donen lloc a una lluita ferotge entre ell i la germana Aloysius.

Aquest text de J. P. Shanley ens convida a reflexionar sobre la feblesa de les nostres conviccions i què estem disposats a fer per tal d'aconseguir els nostres objectius, encara que això signifiqui apartar-nos del camí marcat per la nostra pròpia ètica.

L'espectacle requereix inscripció prèvia: mitjançant la compra anticipada de l'entrada (http://casalpopular.org), per correu electrònic (casal@casalpopular.org) o per telèfon (93 699 56 53).

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

El DUBTE.jpg
El DUBTE.jpg

Etiquetes