Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El càncer i la recerca científica Conferència de Francesca Mateo https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El càncer i la recerca científica

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Conferència de Francesca Mateo
.

Des del 2014, Francesca Mateo és investigadora a l’Institut Català d’Oncologia dins del grup de Recerca en Càncer de Mama dirigit pel Dr Miquel Àngel Pujana. Actualment treballa en projectes centrats en l’estudi de factors de risc de desenvolupar càncer de mama i noves teràpies.

Segons dades de l'OMS, un de cada dos homes i una de cada tres dones experimentarà un càncer al llarg de la seva vida. En aquesta conferència s'explicarà en què consisteix el càncer, quins tipus n'hi ha, quins són els més freqüents, i parlarem de com la recerca científica ha ajudat a conèixer millor aquesta malaltia i a millorar-ne la classificació i el tractament.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes