Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Duo Aigua Cicle d'Arrel https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Duo Aigua

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle d'Arrel
.

Concerts, teatre, espectacles multidisciplinaris i exposicions dins el marc de la programació cultural estable de l’Ateneu. 

El cicle D’Arrel és una oportunitat per aproximar-se a les músiques tradicionals d’arreu del món.

Gaudirem de propostes de veus emergents i projectes singulars des de la proximitat del directe més despullat –amb la mínima microfonia i amplificació– i en un context acústicament ressonant, com la Sala Noble. Un format íntim, però amb força, on el límit entre públic i artista es dissol tant metafòricament com físicament.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 40
  • Obertura de portes: 30 minuts abans de l’inici (18.30 h)

Havaneres, jotes, masurques i cançons de bressol tenyides de flamenc, jazz manouche i folk

Aigua és la millor paraula per descriure el duo format per Joan Peiró Aznar i Lies Hendrix. L'aigua vessa i s’escampa, es gela i s'atura, bull i s'enlaira, plovineja o arruixa. Borbolleja, viatja i desemboca. L'aigua és dinàmica, i així és la música. Joan i Lies es capbussen en la intimitat del so per establir un diàleg entre companys, modest i sincer.

Des del cor de la Safor neix el seu últim projecte, Noninó. En ell se serveixen de la música per rendir homenatge a la terra que ha vist néixer i créixer en Joan i que ha acollit la Lies. La cultura popular és la font d'on brollen les seves creacions. El flamenc i el jazz manouche de Joan Peiró Aznar s'entrellacen amb la música folk i musette de Lies Hendrix per acolorir les danses i expressions musicals de la nostra terra.

Les seves havaneres, jotes, masurques i cançons de bressol onegen entre l'harmonia moderna i l'artesania de la música tradicional, mullades d'improvisació i poesia cantada.

  • Joan Peiró Aznar, guitarra i veu
  • Lies Hendrix, acordió diatònic