Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres Manetes Ateneu Municipal https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/dimecres-manetes-2/@@images/image/preview

Dimecres Manetes

Ateneu Municipal
.

Practica la cultura de la reparació i allarga la vida dels objectes!

El Servei Educatiu de Residus de l'Ajuntament de Rubí posa en marxa un nou servei d'assessorament per tal que la ciutadania pugui reparar-se ella mateixa petits electrodomèstics i aparells elèctrics i electrònics, els 'Dimecres Manetes'. En aquest espai podreu aprendre a reparar els vostres petits aparells elèctrics i electrònics. No cal que disposeu d'eines ni saber-ne gaire, un expert us explicarà com reparar-lo i disposareu d'eines per fer-ho.

El 'Dimecres Manetes' és un servei basat en el concepte dels 'Café Repair' estesos per tota Europa, espais de lliure accés on tot gira entorn a la reparació. L'objectiu d'aquests espais és promoure una cultura de reparació i manteniment de petits estris elèctrics i electrònics i evitar-ne així, que aquests objectes esdevinguin residus. Deixar de banda la cultura de l'usar i llençar i fer-ho des del coneixement compartit i de retruc estalviar diners, i contribuir a la millora del Medi Ambient.

Aquesta activitat no requereix d'inscripció prèvia, només cal que us apropeu a l'Ateneu amb l'aparell que vulgueu reparar!