Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs de voluntariat Formació al voluntariat a l'àmbit de les malalties neurològiques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Curs de voluntariat

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Formació al voluntariat a l'àmbit de les malalties neurològiques
.

La Fundació AVAN és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa la seva acció al servei de les persones amb malalties neurològiques i les seves famílies, dins l’àmbit territorial del Vallès. La Fundació AVAN va néixer l’any 2005 vinculada a l’associació AVAN, que des del 1993 dona suport a les persones amb malalties neurològiques i els seus familiars.

La Fundació AVAN cobreix els serveis especials per a aquest col·lectiu i des de l’any 2013, gestiona les activitats assistencials que fins aleshores realitzava l’associació.

Actualment, l’AVAN té 1.003 famílies associades i 16 empreses amigues, i durant l’any 2019 ha atès a 1156 persones. Té seus a les ciutats de Terrassa, Sabadell, Rubí i Sant Cugat del Vallès.

Per a participar al curs, cal inscriure's prèviament per correu electrònic (voluntariat@avan.cat) o per telèfon (93 715 64 85). 

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes