Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs d'art i pensament pel món modern. Europa durant l'avantguarda artística Cursos i tallers | Programació d'hivern 2021 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Curs d'art i pensament pel món modern. Europa durant l'avantguarda artística

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cursos i tallers | Programació d'hivern 2021
.

Es farà un recorregut per la història de l'art i el pensament des del sorgiment del concepte de modernitat fins l'art actual des d'una perspectiva multidisciplinar a partir de tres eixos: la visió del ser humà i del coneixement, l'art i la naturalesa (imatge i mimesi) i el concepte d'autor. Els prismes des dels quals es recorreran les obres seran la història sociocultural, la filosofia i les idees estètiques. El panorama serà multidisciplinar, basant-nos en l'anàlisi de cadascuna de les obres d'art i en particular estudiarem les tècniques en comparació amb d'altres disciplines artístiques, així com el context sociocultural.

Aquest segon trimestre, que es pot cursar per separat, es centrarà en artistes com Toulouse Lautrec, Mallarmé, Valéry, Gauguin, Van Gogh, Munch, Matisse, Picasso, Braque. Juan Gris, María Blanchard, Sonia i Robert Delaunay, Kandinsky, Malévich, Duchamp, Picabia o Tzara.

Els dimecres de 18.30 a 20.30 h, del 20 de gener al 24 de març.

Impartit per Marcos Yáñez, doctor en Humanitats

Etiquetes