Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs d’art i pensament per al món modern: Renaixement artístic i filosòfic Cursos i tallers | Programació tardor 2021 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Curs d’art i pensament per al món modern: Renaixement artístic i filosòfic

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cursos i tallers | Programació tardor 2021
.

Cada disciplina artística té els seus propis mètodes i busca desenvolupar la seva autonomia a partir dels seus elements diferenciadors. No obstant això, totes les arts són filles d'una cultura i d'un temps històric, el paradigma del qual es desenvolupa de manera textual, bé sigui com a sistematització filosòfica, bé sigui en forma lírica o narrativa.

Una cosa que comparteixen tots els temps des del Renaixement, però, és la trobada entre literats, filòsofs i artistes i la reflexió compartida sobre el seu temps, el seu art i la seva societat. A més d'establir llaços personals de filiació o antipatia, aquesta reflexió i el camí compartit a la recerca de noves metes forjaran els grans ideals de la nostra cultura i la plasmació en les grans obres en la història de la literatura i l'art.

En aquest curs tractarem de manera panoràmica i global els grans conceptes que han marcat la història de la nostra cultura i ens detindrem per veure de forma detallada les obres més representatives dels grans mestres de la pintura.

 Impartit per Marcos Yáñez, doctor en Humanitats. 

 Els dimecres, del 6 d’octubre al 15 de desembre, de 18.30 a 20.30 h. 

Etiquetes