Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs d’art i pensament per al món modern. Absolutismes barrocs Programació d'hivern 2022 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Curs d’art i pensament per al món modern. Absolutismes barrocs

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Programació d'hivern 2022
.

Cada disciplina artística té els seus propis mètodes, que busquen desenvolupar l’autonomia a partir dels seus elements diferenciadors. No obstant això, totes les arts són filles d'una cultura i d'un temps històric, el paradigma del qual es desenvolupa de manera textual, bé sigui com a sistematització filosòfica, bé sigui en forma lírica o narrativa.

Una cosa que comparteixen tots els temps des del Renaixement, però, és la trobada entre literats, filòsofs i artistes, i la reflexió compartida sobre el seu temps, el seu art i la seva societat. A més d'establir llaços personals de filiació o antipatia, aquesta reflexió i el camí compartit a la recerca de noves metes forjaran els grans ideals de la nostra cultura i la plasmació en les grans obres en la història de la literatura i l'art.

En aquest curs tractarem de manera panoràmica i global els grans conceptes que han marcat la història de la nostra cultura i ens detindrem per veure de forma detallada les obres més representatives dels grans mestres de la pintura.

Impartit per Marcos Yáñez, doctor en Humanitats.

Els dimecres, del 26 de gener al 30 de març, de 18.30 a 20.30 h.

10 sessions (20 h).

Cal inscripció prèvia

Etiquetes